Uusia – vanhoja haasteita vuodelle 2019

Uuden vuoden alussa on tapana tehdä lupauksia. Oma lupaukseni vuodelle 2019 on kirjoittaa blogia – olla sillä saralla ahkera – viestiä paremmin. Hävettää laiskuus kyseisen asian tiimoilta, on tehtävä siis parannusta.

Vuonna 2018 saatiin Muuramessa paljon aikaan ja sama meno jatkuu vuonna 2019. Kuluvana vuonna teemme linjauksia palveluverkkoon varhaiskasvatuksen ja koulujen osalta. Riihivuoren masterplan saatiin valmiiksi joulukuussa 2018, nyt on aika viedä sitä eteenpäin. Sillanniitym kaava saatiin syksyllä hyväksyttyä – toivottavasti ysitien laitaan päästään rakentamaan kuluvana vuonna – kyseessä on Muuramen elinvoiman kannalta keskeisin hanke. Alkuvuodesta pitäisi tulla päätös sotesta, olemme varautuneet kaikkiin vaihtoehtoihin – kuntalaisten palvelut taataan. Puuhaa siis riittää, runsaasti toivon yhteydenottoja kuntalaisilta.

Keväällä on eduskuntavaalit, en ole ehdokkaana – pyydetty on. Omat aikataulut eivät mahdollista nyt ehdokuutta, mutta jotain muuta mahdollistui. Joonas Könttä pyysi vaalipäälliköksi, tarjous (raha ei liiku) oli niin hyvä ettei voinut kieltäytyä. Uskon vahvasti Joonaksen läpimenoon ja sitä tässä lähdetään hakemaan.

Näillä ajatuksilla Hyvää Vuotta 2019!

Kategoria(t): Uncategorized. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s