Minä

– 48-vuotias keskisuomalaistunut savolainen Muuramen Tervamäeltä. Lapsuuteni ja nuoruuteni olen asunut Savossa, mutta juureni ovat äitini puolelta vahvasti Keski-Suomessa. Muuramessa on vierähtänyt jo 20 vuotta, tänne olen myönteisellä jämähtänyt ja tämä on minun kotini.

– Kahden lapsen isä, nuorempi ala-asteen viimeisellä luokalla ja vanhempi lukiossa ensimmäistä vuotta. Ts. seuraa koulumaailmaa läheltä.

– Pappi (kappalainen Muuramen seurakunnassa), sosiaalisen median kouluttaja ja pappamopoilija

– Työuralla on tullut oltua seurakuntapappina, tutkijana ja koti-isänä. Nykyisen työni erityisalueita ovat lapsi- ja perhetyö, partio sekä IT- ja viestintä.  Työhöni kuuluvat myös esimiestehtävät.

– Koulutukseltani olen teologian maisteri, lisäksi on tullut hankittua runsaasti työhön liittyvää lisäkoulutusta mm. johtamisen, ohjauksen, partio, jp-elämän ja sosiaalisen median alueilta. Kaikkia koulutuksia en halua tässä luetella, koska ei ole mitään syytä pitkästyttää lukijaa. Monipuolinen koulutus ei kerro ihmisen osaamisesta välttämättä mitään. Osaaminen syntyy ymmärtämisestä ja koulutuksen soveltamisesta käytäntöön. Titteli ei tee osaajaa.

– Harrastuksina pappamopoilu, valokuvaus, veneily, kalastus, partio ja liikunta.