Minä

– 51-vuotias keskisuomalaistunut savolainen Muuramen Tervamäeltä. Lapsuuteni ja nuoruuteni olen asunut Savossa, mutta juureni ovat äitini puolelta vahvasti Keski-Suomessa. Muuramessa on vierähtänyt melkein 23 vuotta, tänne olen myönteisellä jämähtänyt ja tämä on minun kotini.

– Kahden lapsen isä, 17- ja 20-vuotiaat eli peruskouluiän ohittaneet – opiskelumaailmaan suunnanneet. Lapset ovat parasta, mitä olen elämässäni saavuttanut.

– Pappi (kappalainen Muuramen seurakunnassa) ja työnohjaaja,

– Työuralla (yli 25 v.) on tullut oltua seurakuntapappina, tutkijana ja koti-isänä. Nykyinen työni on laaja-alaista ja kaikkien ikäryhmien parissa tapahtuvaa.  Erityisalueena siinä on kasvatussektori (lapset, perheet ja nuoret) sekä IT- ja viestintä.  Työhöni kuuluvat myös esimiestehtävät.

– Koulutukseltani olen teologian maisteri, lisäksi on tullut hankittua runsaasti työhön liittyvää lisäkoulutusta mm. johtamisen, ohjauksen, partio, jp-elämän ja sosiaalisen median alueilta. Olen hankkinut myös työnohjaajan pätevyyden, käynyt tuotteistamisvalmennuksen. Tällä hetkellä olen organisaatiokonsultoinnin erityiskoulutukseesa. HHJ-koulutus on myös tullut käytä (Hyväksytty hallitusken jäsen). Monipuolinen koulutus ei kerro ihmisen osaamisesta kaikkea. Osaaminen syntyy ymmärtämisestä ja koulutuksen soveltamisesta käytäntöön. Titteli ei tee osaajaa.

– Harrastuksina pappamopoilu, valokuvaus, veneily, kalastus, partio ja liikunta.