Minä

– 52-vuotias keskisuomalaistunut savolainen Muuramen Tervamäeltä. Lapsuuteni ja nuoruuteni olen asunut Mikkelissä, juureni ovat äitini puolelta vahvasti Keski-Suomessa. Muuramessa on vierähtänyt jo 24 vuotta. Kesäaikaan veri vetää takaisin synnyinseudulle l. mökille Puumalan.

– Kahden lapsen isä, 18- ja 21-vuotiaat eli peruskouluiän ohittaneet – opiskelumaailmaan suunnanneet. Lapset ovat parasta, mitä olen elämässäni saavuttanut.

– Pappi (kappalainen Muuramen seurakunnassa) ja työnohjaaja,

– Työuralla (yli 26 v.) on tullut oltua seurakuntapappina, tutkijana ja koti-isänä. Nykyinen työni on laaja-alaista ja kaikkien ikäryhmien parissa tapahtuvaa.  Erityisalueena siinä on kasvatussektori (lapset, perheet ja nuoret) sekä IT- ja viestintä.

– Koulutukseltani olen teologian maisteri, lisäksi on tullut hankittua runsaasti työhön liittyvää lisäkoulutusta mm. johtamisen, ohjauksen, partio, jp-elämän ja sosiaalisen median alueilta. Olen hankkinut myös työnohjaajan pätevyyden, käynyt tuotteistamisvalmennuksen. Tällä hetkellä olen organisaatiokonsultoinnin erityiskoulutukseesa. HHJ-koulutus on myös tullut käytä (Hyväksytty hallitusken jäsen). Monipuolinen koulutus ei kerro ihmisen osaamisesta kaikkea. Osaaminen syntyy lopulta ymmärtämisestä ja koulutuksen soveltamisesta käytäntöön.

– Harrastuksina pappamopoilu, valokuvaus, veneily, mökkeily ja liikunta.

Advertisement